Totale tijd35 minutenRatingVoorbereidingstijd15 minutenKooktijd20 minuten
Ingrediënten
200 g Pandanrijst
1 Kippenbouillonblokje
4 Kipdijfilets
1 Rode Paprika
Marinade
2 eetlepel Wokolie
4 eetlepel Ketchup
2 eetlepel Oestersaus
3 eetlepel Ketjap Manis
2 eetlepel Honing
1 eetlepel Basterdsuiker
1 theelepel Gemberpoeder
1 theelepel Chinese 5 Spice
1 theelepel Knoflookpoeder
1 theelepel Kerriepoeder
½ theelepel Korianderpoeder
½ theelepel Paprikapoeder
½ theelepel Peper en Zout
Mise en place
1Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom.
2Snijd de kipdijfilet in blokjes of reepjes en meng door de marinade. Laat 10 minuten intrekken.
3Snijd de paprika in blokjes.
Bereiding
4Kook de rijst met het bouillonblokje. Giet af en laat 10 minuten rusten.
5Bak de kipdijfilet 10 minuten in de marinade op middelmatig vuur.
6Bak tenslotte de paprika nog een paar minuten mee.
Ingrediënten
Ingrediënten
200 g Pandanrijst
1 Kippenbouillonblokje
4 Kipdijfilets
1 Rode Paprika
Marinade
2 eetlepel Wokolie
4 eetlepel Ketchup
2 eetlepel Oestersaus
3 eetlepel Ketjap Manis
2 eetlepel Honing
1 eetlepel Basterdsuiker
1 theelepel Gemberpoeder
1 theelepel Chinese 5 Spice
1 theelepel Knoflookpoeder
1 theelepel Kerriepoeder
½ theelepel Korianderpoeder
½ theelepel Paprikapoeder
½ theelepel Peper en Zout
Aanwijzingen
Mise en place
1Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom.
2Snijd de kipdijfilet in blokjes of reepjes en meng door de marinade. Laat 10 minuten intrekken.
3Snijd de paprika in blokjes.
Bereiding
4Kook de rijst met het bouillonblokje. Giet af en laat 10 minuten rusten.
5Bak de kipdijfilet 10 minuten in de marinade op middelmatig vuur.
6Bak tenslotte de paprika nog een paar minuten mee.