Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaaltje.
Wrijf de kipdijfilets hiermee in en laat even rusten.
Snijd de paprika in blokjes en snipper de ui.
Rooster de pijnboompitten en zet apart.
Bak de gerookte spekjes uit en schep deze op een keukenpapiertje.
Bak de kipdijfilets in 12 minuten goudbruin in de airfryer op 180 graden.
Kook de pasta met het bouillonblokje. Giet af en zet apart.
Bak de rode ui in het vet van de spekjes. Voeg na 5 minuten de Boursin en kookroom toe en breng het geheel aan de kook.
Voeg de paprika toe en roer na 5 minuten de gekookte pasta erdoor.
Snij de gebakken kipdijfilets in reepjes of blokjes en roer dit er doorheen.
Breng op smaak met peper en zout en garneer met pijnboompitten en Grana Padano.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaaltje.
Wrijf de kipdijfilets hiermee in en laat even rusten.
Snijd de paprika in blokjes en snipper de ui.
Rooster de pijnboompitten en zet apart.
Bak de gerookte spekjes uit en schep deze op een keukenpapiertje.
Bak de kipdijfilets in 12 minuten goudbruin in de airfryer op 180 graden.
Kook de pasta met het bouillonblokje. Giet af en zet apart.
Bak de rode ui in het vet van de spekjes. Voeg na 5 minuten de Boursin en kookroom toe en breng het geheel aan de kook.
Voeg de paprika toe en roer na 5 minuten de gekookte pasta erdoor.
Snij de gebakken kipdijfilets in reepjes of blokjes en roer dit er doorheen.
Breng op smaak met peper en zout en garneer met pijnboompitten en Grana Padano.