Breng een pan met het water en het kippenbouillonblokje tegen de kook aan.
Pocheer de kipfilet in circa 12 minuten gaar. Snijd de kipfilet in gelijke repen.
Pel en snipper de ui.
Schil de ananas. Snijd de ananas in blokjes.
Snijd de ijsbergsla fijn.
Snijd de tomaten in blokjes.
Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en pel de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Giet de kidneybonen af en spoel schoon.
Houd een paar takjes peterselie achter en snijd de rest fijn.
Snijd de jalapeño's fijn.
Meng in een kom de ui, ananas, sla, tomaten, avocado, kidneybonen, peterselie en de jalapeño slices.
Voeg de chilisaus toe en meng alles goed door elkaar.
Leg de bloemtortilla’s uit op het aanrecht en verdeel de crème fraîche erover.
Verdeel het mengsel over de tortilla’s en leg de kip en de achtergehouden peterselie er bovenop. Rol de tortilla’s op.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng een pan met het water en het kippenbouillonblokje tegen de kook aan.
Pocheer de kipfilet in circa 12 minuten gaar. Snijd de kipfilet in gelijke repen.
Pel en snipper de ui.
Schil de ananas. Snijd de ananas in blokjes.
Snijd de ijsbergsla fijn.
Snijd de tomaten in blokjes.
Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en pel de schil eraf. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Giet de kidneybonen af en spoel schoon.
Houd een paar takjes peterselie achter en snijd de rest fijn.
Snijd de jalapeño's fijn.
Meng in een kom de ui, ananas, sla, tomaten, avocado, kidneybonen, peterselie en de jalapeño slices.
Voeg de chilisaus toe en meng alles goed door elkaar.
Leg de bloemtortilla’s uit op het aanrecht en verdeel de crème fraîche erover.
Verdeel het mengsel over de tortilla’s en leg de kip en de achtergehouden peterselie er bovenop. Rol de tortilla’s op.