Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaaltje.
Wrijf de kipdijfilets hiermee in en laat even rusten.
Snijd de tomaat en de avocado in blokjes en snipper de rode ui.
Rasp de schil van 1 limoen en hak de bieslook en peterselie fijn.
Kook de rijst met het bouillonblokje. Giet af en laat 10 minuten rusten.
Bak de kipdijfilets in 12 minuten goudbruin in de airfryer op 180 graden.
Meng de tomaat, mais, rode ui, zest, bieslook en peterselie met de chilisaus.
Snij de gebakken kipdijfilets in reepjes of blokjes en roer dit er doorheen.
Roer de afgekoelde rijst en avocado er doorheen.
Breng op smaak met peper en zout en garneer met Grana Padano.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaaltje.
Wrijf de kipdijfilets hiermee in en laat even rusten.
Snijd de tomaat en de avocado in blokjes en snipper de rode ui.
Rasp de schil van 1 limoen en hak de bieslook en peterselie fijn.
Kook de rijst met het bouillonblokje. Giet af en laat 10 minuten rusten.
Bak de kipdijfilets in 12 minuten goudbruin in de airfryer op 180 graden.
Meng de tomaat, mais, rode ui, zest, bieslook en peterselie met de chilisaus.
Snij de gebakken kipdijfilets in reepjes of blokjes en roer dit er doorheen.
Roer de afgekoelde rijst en avocado er doorheen.
Breng op smaak met peper en zout en garneer met Grana Padano.