Bekleed de bakvorm met bakpapier.
Mix de eieren en de suiker op de hoogste stand in 10 minuten tot een luchtig mengsel.
Zeef de meel en het zout en spatel dit voorzichtig door de eieren.
Bak de cake op 180 graden in 30 minuten gaar.
Laat de taart afkoelen voordat je hem in 2 plakken snijdt.
Klop alle ingrediënten voor de cakevulling tot een stevige gladde massa.
Smeer de cakevulling op de onderste helft van de cake.
Leeg de bovenste helft er bovenop en bestrooi met poedersuiker.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bekleed de bakvorm met bakpapier.
Mix de eieren en de suiker op de hoogste stand in 10 minuten tot een luchtig mengsel.
Zeef de meel en het zout en spatel dit voorzichtig door de eieren.
Bak de cake op 180 graden in 30 minuten gaar.
Laat de taart afkoelen voordat je hem in 2 plakken snijdt.
Klop alle ingrediënten voor de cakevulling tot een stevige gladde massa.
Smeer de cakevulling op de onderste helft van de cake.
Leeg de bovenste helft er bovenop en bestrooi met poedersuiker.